بانو امین
بانوى مجتهده سیده نصرت امین ” معروف به بانوى ایرانى ” از علماى برجسته عالم اسلام بود . این بانوی بزرگوار ایرانی ، سراسر عمر پربرکتش را صرف تعلیم و تعلّم معارف اسلامى کرد
بانوى مجتهده سیده نصرت امین ” معروف به بانوى ایرانى ” از علماى برجسته عالم اسلام بود . این بانوی بزرگوار ایرانی ، سراسر عمر پربرکتش را صرف تعلیم و تعلّم معارف اسلامى کرد
آیت الله علی اکبر مشکینی (ره)
آيةالله علي اكبر فيض، معروف به مشكيني در سال 1300 هجري شمسي در روستايي از توابع بلوك مشكين و در ميان خانوادهاي متدين و اهل علم چشم به جهان گشود.
تولد و دوران كودكي
آيةالله علي اكبر فيض، معروف به مشكيني در سال 1300 هجري شمسي در روستايي از توابع بلوك مشكين و در ميان خانوادهاي متدين و اهل علم چشم به جهان گشود. پدرش از اهل علم بود و در كسوت روحانيت به تحصيل علم و رتق و فتق امور مردم ميپرداخت.
افتخاری كه حوزه های علميه در عرصه پژوهش دارند، هيچ دانشگاه و مركز ديگری ندارد
حجت الاسلام و المسلمين محمد اسفندياری، معاون پژوهش حوزه علميه خراسان در اجلاس سراسری مسئولان پژوهش حوزه علميه خراسان به توضيح سياست ها و گزارش مركز مديريت اين حوزه و وظايف مسئولان پژوهش مدارس پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام و المسلمين محمد اسفندياری در اجلاس سراسری مسئولان پژوهش حوزه علميه خراسان به توضيح سياست ها و گزارش مركز مديريت اين حوزه و وظايف مسئولان پژوهش مدارس پرداخت.
آیت الله عبدالکریم حق شناس
آیت الله حاج میرزا عبدالکریم حق شناس تهرانی در سال 1298 شمسی در خانوادهای متدین در تهران متولد شدند
« گر بریزی بحر را در کوزه ای..»
آیت الله حاج میرزا عبدالکریم حق شناس تهرانی در سال 1298 شمسی در خانوادهای متدین در تهران متولد شدند. نام پدرشان علی و نام خانوادگیشان صفاکیش بود، و پدر در فرمانداری آن روز تهران صاحب منصب بود و به همین جهت به علی خان شهرت داشت. او سه فرزند داشت ولـّی،کریم و رحیم. منزل مسکونی پدریشان در خیابان عین الدوله یا ایران کنونی قرار داشت که جزء محلّات نجیب تهران بود. پدر در ایّام صباوت فرزندان خویش وفات یافت ؛ ولی مادرشان تا آن زمان که ایشان به سن پانزده شانزده سالگی برسند در قید حیات بود.